Ik krijg vaak de vraag wie mijn favoriete bloggers en/of YouTubers zijn. Daarom wil ik vandaag graag een aantal van mijn favoriete mensen laten zien, waarvan mijn hart sneller gaat kloppen als ze weer iets online zetten. Sommigen hebben een blog en een YouTube kanaal, hoe dan ook, de namen zijn klikbaar! Hopelijk leren jullie zo wat  nieuwe mensen kennen. Dit zijn trouwens niet mijn ‘enigste favorieten’, maar ik heb er veel te veel om te laten zien! Als jullie dit leuk vinden, zal ik nog een paar van mijn favorieten in een blogpost vermelden. Enjoy!

Desi Perkins

Desi Perkins

OMG, ik heb echt een girl crush op Desi. Ik vind haar zo’n mooie vrouw, en haar makeup is altijd goddelijk! Wanneer ik een emailtje krijg dat ze weer een video online heeft staan, MOET ik meteen kijken. En weet mijn vriend dat hij me niet moet storen. Tja, zo erg is het…. Oeps :)

Chrisppy

Chrisppy 

Als je fan van Desi bent, ben je dat ook van Chrisspy. Zij zijn BFF’s en verschijnen vaak in elkaars video’s, of in die van Michelle Phan. Chrisppy is ook heel erg getalenteerd en heeft een uitgesproken stijl. En ze is echt ME-GA grappig!

Claire Marshall

Claire Marshall

Ook Claire heeft een super uitgesproken stijl, mega edgy en sexy. Haar editing is altijd on point en wat dat betreft is ze een inspiratie voor mij! Ze heeft ook veel verschillende soorten video’s en sinds kort ook een blog!

Eline van Lent

Eline van Lent

Tja, wie kent Eline ondertussen nog niet? Ik ga vaak met haar naar events en film ook wel eens samen met haar. We hebben elkaar via YouTube ontmoet en ik denk wel dat we kunnen zeggen dat we YouTube buddies zijn, hehe! Super leuk hoe je toch zo goed met elkaar overweg kan, ook al ken je elkaar via YouTube. Eline heeft een kanaal waar ze de mooiste looks maakt, en ze is voor mij de eyelash queen (echt!). Sinds kort heeft ze ook een blog. Go support her!

Nappyhairz

NAPPYHAIRZ

Ik kijk dagelijks wel op de blog van Lilia aka NAPPYHAIRZ. Ze heeft een super leuke stijl en maakt ook prachtige foto’s. Ik vind haar blog vooral leuk omdat ze vrijwel dezelfde smaak heeft als ik! Zo kan ik wat inspiratie opdoen en ik geniet vooral van haar foto’s. Dus, Lilia, als je dit lees; je fotografie skills zijn on point!

TodaysBeauty

TodaysBeauty

Ik kijk pas sinds kort op de blog en op het kanaal van Manon, maar vind haar eigenlijk super leuk. Ze maakt vlogs en ook ‘gewon’ beauty video’s. Ik vind Manon heel spontaan en gezellig overkomen. Ook haar foto’s vind ik altijd erg mooi.

NikkieTutorials

NikkieTutorials

Nikkie kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ik vind haar looks altijd zo mooi, en ze is mega grappig. Toch vind ik de video’s soms wat lang duren en skip is soms een deel, shame on me. Hoe dan ook, ik kijk altijd haar nieuwste video’s :)

 

Wie is jouw favoriete YouTuber of blogger? Laat het me weten in de comments!

  Love it? Laat het mij weten!