Mijn favoriete bloggers en YouTubers!

Ik krijg vaak de vraag wie mijn favoriete bloggers en/of YouTubers zijn. Daarom wil ik vandaag graag een aantal van mijn favoriete mensen laten zien, waarvan mijn hart sneller gaat kloppen als ze weer iets online zetten. Sommigen hebben een blog en een YouTube kanaal, hoe dan ook, de namen zijn klikbaar! Hopelijk leren jullie zo wat  nieuwe mensen kennen. Dit zijn trouwens niet mijn ‘enigste favorieten’, maar ik heb er veel te veel om te laten zien! Als jullie dit leuk vinden, zal ik nog een paar van mijn favorieten in een blogpost vermelden. Enjoy!

Desi Perkins

Desi Perkins

OMG, ik heb echt een girl crush op Desi. Ik vind haar zo’n mooie vrouw, en haar makeup is altijd goddelijk! Wanneer ik een emailtje krijg dat ze weer een video online heeft staan, MOET ik meteen kijken. En weet mijn vriend dat hij me niet moet storen. Tja, zo erg is het…. Oeps :)

Chrisppy

Chrisppy 

Als je fan van Desi bent, ben je dat ook van Chrisspy. Zij zijn BFF’s en verschijnen vaak in elkaars video’s, of in die van Michelle Phan. Chrisppy is ook heel erg getalenteerd en heeft een uitgesproken stijl. En ze is echt ME-GA grappig!

Claire Marshall

Claire Marshall

Ook Claire heeft een super uitgesproken stijl, mega edgy en sexy. Haar editing is altijd on point en wat dat betreft is ze een inspiratie voor mij! Ze heeft ook veel verschillende soorten video’s en sinds kort ook een blog!

Eline van Lent

Eline van Lent

Tja, wie kent Eline ondertussen nog niet? Ik ga vaak met haar naar events en film ook wel eens samen met haar. We hebben elkaar via YouTube ontmoet en ik denk wel dat we kunnen zeggen dat we YouTube buddies zijn, hehe! Super leuk hoe je toch zo goed met elkaar overweg kan, ook al ken je elkaar via YouTube. Eline heeft een kanaal waar ze de mooiste looks maakt, en ze is voor mij de eyelash queen (echt!). Sinds kort heeft ze ook een blog. Go support her!

Nappyhairz

NAPPYHAIRZ

Ik kijk dagelijks wel op de blog van Lilia aka NAPPYHAIRZ. Ze heeft een super leuke stijl en maakt ook prachtige foto’s. Ik vind haar blog vooral leuk omdat ze vrijwel dezelfde smaak heeft als ik! Zo kan ik wat inspiratie opdoen en ik geniet vooral van haar foto’s. Dus, Lilia, als je dit lees; je fotografie skills zijn on point!

TodaysBeauty

TodaysBeauty

Ik kijk pas sinds kort op de blog en op het kanaal van Manon, maar vind haar eigenlijk super leuk. Ze maakt vlogs en ook ‘gewon’ beauty video’s. Ik vind Manon heel spontaan en gezellig overkomen. Ook haar foto’s vind ik altijd erg mooi.

NikkieTutorials

NikkieTutorials

Nikkie kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Ik vind haar looks altijd zo mooi, en ze is mega grappig. Toch vind ik de video’s soms wat lang duren en skip is soms een deel, shame on me. Hoe dan ook, ik kijk altijd haar nieuwste video’s :)

 

Wie is jouw favoriete YouTuber of blogger? Laat het me weten in de comments!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

19 Reacties

 1. 10 april 2015 / 23:34

  Wat leuk om te zien wie jou inspireren en welke blogs jij veel bezoek. Desi is ook een hele grote inspiratie bron voor mij, wat een prachtige technieken heeft zij <3

 2. 10 april 2015 / 22:49

  Claire is the BOMB ! :D Echt een power vrouw als je het mij vraagt, met een unieke en geweldige editing :D x

 3. 10 april 2015 / 12:14

  IKk kende alleen de onderste 3 maar die daarboven, echt geen idee! maar super leuk dat je deelt met ons deelt!

 4. Eline van Lent
  10 april 2015 / 12:06

  Yay YouTube buddies haha :D En natuurlijk desi en chrisppy aaah moet die nars oogschaduw hebben

 5. 10 april 2015 / 11:23

  Stuk voor stuk zijn het echt geweldige bloggers en youtubers!

 6. 10 april 2015 / 11:00

  Een paar kende ik nog niet. Dus die ga ik direct even opslaan. Leuk artikel om te lezen <3

 7. 10 april 2015 / 09:43

  ik ken alleen manon, de andere zijn nog onbekend voor mij maar wel leuk om te zien

 8. 10 april 2015 / 08:47

  Als ik deze lijst zo zie heb ik echt nog heel veel YouTube te ontdekken XD

 9. 10 april 2015 / 08:22

  Aww thanks babe for mentioning me! Voel me vereerd, haha! Sowieso ken ik al veel van je faves, we hebben idd dezelfde smaak hihi! xo

 10. 10 april 2015 / 06:45

  Leuk lijstje met famous bloggers!
  Een aantal ken ik inderdaad al.
  Bij de anderen zal ik eens gaan rondkijken ;-)
  Dank je voor deze lijst.

  Mooie dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *