KimterStege.nl | Add Beauty
Browsing Category

skincare

REVIEW: Freeman Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask

Freeman is een vrij bekend merk en iedereen kent het zeker en vast dankzij hun geweldige maskertjes. In alle geuren en kleuren kan je gigantische tubes kopen waar je wel een lange tijd mee toe komt. Voor elk kwaaltje of gewoon voor een relaxed skin. Freeman heeft het! Vandaag test ik de Manuka Honey + Tea Tree Oil Mask. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

  Love it? Laat het mij weten!

DIY: Rozen Water

Social media staat vol met de benefits van rozen water. Ik was daarom ook enorm verrast van het effect dat het op mijn huid had. Na heel wat research naar merken en prijzen besloot ik om het zelf eens te maken. Want waarom zo veel betalen als je het gewoon zelf kan maken! Benieuwd naar mijn DIY rozen water? Kijk dan snel verder.

  Love it? Laat het mij weten!

THIRSTYMUD HYDRATING TREATMENT GLAM TO GO

De thirstymud hydrating treatment glam to go van glamglow klinkt als rozengeur en maneschijn in mijn oren! Ik hou van “on to go” skincare producten. Zo gemakkelijk en licht voor in je beautycase of je handtas. Ik wou al een tijdje een product van glamglow testen maar dat kwam er maar niet van. Benieuwd wat ik van deze eerste glamglow ervaring vond? Lees snel verder!

  Love it? Laat het mij weten!
Top