Browsing Category

Nagels

Nagels, skincare

One Minute Manicure Scrub

Op het ILoveBeauty event kocht ik de one minute manicure scrub. Het kwam me zo bekend voor en kwam er ook snel achter van waar ik het kende. Oprah Winfrey is een grote fan van deze skin en nailcare producten en had een hele show naar deze scrub toegewijd. Sindsdien zijn er een heel aantal geuren bij gekomen. Benieuwd welke ik kocht? Lees snel verder!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Andreia HybridGel Fusion Color
Beauty, Nagels

Mijn nagellak archief

Vandaag kijk ik met jullie terug op 3 jaar bloggen, in die tijd heb ik al heel wat nail arts en nagellak swatches gemaakt. Het archief van Blog & Beauty is rijkelijk gevuld met adembenemende nail arts, maar ook met hilarische swatches die het ronde archief ( de prullenbak ) verdienen. Kijken jullie mee naar mijn nagellak archief!

Continue Reading

1 iemand vindt deze post ook leuk!
Nicole By OPI Selena Gomez Collection
Beauty, Nagels

Nicole By OPI – Selena Gomez Collection & Modern Family Collection

Vandaag heb ik voor jullie een leuke mini-shoplog. Hebben jullie dat ook wel eens? Er staat wat op je boodschappenlijstje, je gaat naar de winkel ( in mijn geval online shoppen ) en je komt met iets heel anders thuis! Dat had ik, toen ik aan het shoppen was op de website van ‘Voordeeldrogisterij‘, ik kwam er terecht en keek even lekker rond. Je kunt er echt goedkope make-up bestellen, ik had echt geen idee. Kijken jullie mee naar de Nicole By OPI nagellakjes die ik in mijn winkelmandje deed!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top