Browsing Category

Beauty

Beauty, Budget Beauty

Catrice Prêt-à-lumière Single Eyeshadow 030 & 050

Single eyeshadow, een product waarvan ik er niet zoveel heb. Ik koop liever een palette, de meeste kleuren heb ik dan ook al in een palette. Toch wilde ik deze van Catrice, met de chique naam Prêt-à-lumière, eens proberen.  Ik heb ze genomen in een pastelroze kleur genaamd La Vie En Rose en in een witte parelmoer kleur genaamd Diner En Blanc. In deze review laat ik ze zien, vertel ik mijn mening en laat ik swatches zien. Enjoy!

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Nagels

Swatches || Art Deco & Rimmel nagellak

Nagellak is, voordat make-up mijn ding werd, echt mijn tic geweest. Al mijn geld ging op aan lakjes van Essence en Catrice. Als ik meer geld had, kocht ik KOH en Opi. Uiteindelijk is mijn liefde voor nagellak wat afgezwakt maar toch kan ik nog heel enthousiast worden van een mooie manicure. In dit artikel swatches van verschillende zomerse nagellakjes van Art Deco en Rimmel.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Beauty, Budget Beauty

Review || Colourpop Hydroplane, Prickly Pear & One by One

Het is al weer een tijdje geleden dat ik iets had gekocht van Colourpop. Toch maar even niet want het was toch wel duur om het telkens uit Amerika te laten komen. Tot ze laatst een super toffe actie hadden. Namelijk, gratis internationale verzending. Yes! Ook hadden ze andere aanbiedingen waar ik van heb geprofiteerd. Benieuwd naar de drie Colourpop Super Shock Shadows die ik kocht? Lees dan verder.

Continue Reading

  Love it? Laat het mij weten!
Top