Beauty Benefits Vicks Vaporub

Ik hoor je al denken, beauty benefits met Vicks Vaporub? Really? Jep! Het is het eerste wat ik inpak als ik op vakantie ga en ook het eerste wat ik aanraad voor lichaamskwaaltjes. Vicks Vaporub kan je voor veel meer gebruiken dan enkel die verkoudheid bestrijden. Nieuwschierig? Lees dan snel verder! 

Nr. 1 voetencreme!

Dit is een feit! Ik ontdekte dit voor het eerst toen ik pas alleen woonde en enorm verkouden was voor een lange tijd (lees 3 weken aan een stuk) en geen oplossing meer wist! Mama zei toen: Vicks aan de voeten voor het slapen gaan! Ten eerste sliep ik als een roos en ten tweede; mijn voeten waren overdreven zacht! en ik overdrijf niet eens… In de winter heb ik enorm veel last van heel droge voeten, winterhuid en dit was dus een geschenk uit de hemel toen ik dit ontdekte.

Droge huid

Zoals bij de voeten creme gebruik ik dit ook als voedende creme voor mijn benen en pleken waar mijn huid het droogst is, vooral in de winter. Natuurlijk doe ik dit altijd voor het slapen gaan omdat het een overweldigende geur heeft, waar je voor moet zijn, je wast ‘s morgens gewoon en de geur is weg. Ook omdat je door de dag kleren aan doet en veel meer beweegt dan als je slaapt, dus de werking hiervan is veel beter!

Nagel en nagelriem verzorging

NO LIE! Als je gekleurde vlekjes op je nagels hebt is dit de perfecte oplossing. De verkleuring verdwijnt binnen de week! En als je veel met je handen bezig bent en met veel producten in contact komt voel je dat na een tijd ook aan je huid en nagels. Dus weer mijn to go to oplossing. Weg met die droge huid!

Littekens en striae

Ik heb veel littekens op mijn benen en heb al zo veel geprobeerd om ze te “verminderen” maar een litteken is blijvend helaas maar als je ze goed verzorgt en hydrateert worden ze minder zichtbaar. Na de eerste wondertjes dacht ik wat research te doen en las dat Vicks Vaporub binnen de 2 weken een mooi resultaat zou geven hierbij. Dus ik ga dit testen!

Wondjes en blauwe plekken

Vicks Vaporub sluit een wondje meteen. Het laagje zorgt ervoor dat het bloeden stopt en er een laagje over de wond komt zodat er geen bacteriën meer in kunnen komen. Net zoals bij een blauwe plek zorgt de werking van Vicks Vaporub een snelle genezing. Dit Helpt ook bij muggen beetjes of insecten beten die enorm jeuken.

Eczeem

Smeer een laagje Vicks Vaporub over het geinfecteerde deel van je huid, het helpt het tegengaan van de ontsteking en de jeuk.

Nog een leuk weetje: als je katten in huis hebt die veel krabben, smeer een heel dun laagje op de plaats waar ze niet mogen krabben en DONE! Ze gaan er braaf af blijven.

Ik ga zeker testen of het werkt met littekens maar ik kan je alvast verzekeren dat Vicks Vaporub DE perfecte moisturizer voor je lichaam is. En daar zweer ik bij! Vicks Vaporub kan je in een apotheek kopen en zelfs bij kruidvat of gewoon online.

Zijn jullie ook zo’n fan van Vicks Vaporub?

Ik hoop dat dit interessant en leuk vonden, I sure did! Tot volgende week.

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 28 april 2017 / 19:08

    Ik vind dit zeker interessant om te weten, wist niet dat je het voor zoveel kon gebruiken

  2. 28 april 2017 / 13:07

    Wow, dit wist ik helemaal niet! Ik gebruikte het ook alleen tijdens te verkoudheid, wist niet dat je het ergens anders voor kunt gebruiken. Bedankt voor de tips :D Liefs, Sija

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *