Producten die mijn beauty wereld veranderden

Je kent het vast wel, van die dingen die je hele leven op zijn kop zetten. Zoals je bijvoorbeeld voor het eerst döner eet (vooral na het uitgaan een aanrader), of voor het eerst goede sneakers draagt in plaats van de goedkope namaak variant. In dit artikel deel ik producten met jullie die mijn beautywereld hebben veranderd. Benieuwd naar mijn aanraders? Lees dan verder1

Een holy grail wordt het ook wel eens genoemd, een product waar je niet meer zonder kan eens je het hebt gebruikt. Ik zat laatst te denken welke producten ik op beautygebied echt niet meer kan missen. En dan heb ik het niet over iets als mascara, maar echt “nieuwe” dingen voor mij. Nee, ik ga het hebben met producten die mijn beautywereld veranderd hebben.

Lush “Rehab” Shampoo

Ik heb altijd heel dramatisch haar gehad. In de puberteit was het extreem droog en dood. Later kreeg ik een periode waar het juist super snel vet werd. Als ik het in de ochtend waste, leek het in de avond al weer vet. En wat doe je dan? Wassen natuurlijk. Zo waste ik iedere dag mijn haar en het liefst 2 keer per dag.

Van deze shampoo begin ik al aan mijn derde fles. Ik ben er verliefd op. Mijn haar is veel mooier, minder snel vet en ook de droge puntjes zijn minder. Het is echt mijn go-to shampoo en er zitten ook nog eens geen siliconen in. De shampoo bevat allemaal verschillende soorten oliën en ruikt heel apart en kruidig. Dit is echt een aanrader!

Batiste Droogshampoo

“Ja maar droogshampoo is echt niet nieuw ofzo.” Nee, maar er is echt een wereld voor me open gegaan. Ik gebruikte het eerder wel eens maar mijn haar leek er nooit schoner door, alleen maar heel raar door de witte waas die ik kreeg. Sindskort gebruik ik de droogshampoo’s van Batiste weer en in combinatie met de shampoo van Lush hoef ik 2, soms 3, dagen mijn haren niet te wassen. De droogshampoo zorgt er voor dat mijn, toch al donkere, uitgroei er een stuk frisser uitziet. Ideaal! Ik kan niet meer zonder en ook dit kan ik zeker een dikke aanrader noemen!

Liquid lipsticks

Liquid lipsticks hebben echt hun opmars gemaakt de laatste tijd in de beauty industry. En terecht. Ik kan in ieder geval niet meer zonder. Ik was altijd al fan van lipsticks en toffe kleurtjes op mijn lippen maar een vloeibare variant heeft zoveel voordelen ten opzichte van een vaste. Het droogt, vaak, volledig op en geeft bijna niet af. Ook blijft het zoveel langer zitten dan een gewone lipstick. Ik pak nauwelijks nog maar mijn vaste lipsticks en ga vaak voor een vloeibare variant. Mijn favorieten zijn die van Limecrime of Jeffree Star. Die zijn heel constant in kwaliteit, niet absurd duur en voelen erg prettig op mijn lippen.

Highlighters

Contouren was helemaal de shit en daar hoort een goede highlighter ook bij. Ik had alleen vaak het probleem dat ik gewoon een waas glitters had. Helemaal geen solid glow. Nu ik al heel veel verschillende highlighters heb gebruik, merk ik toch dat de wat duurdere merken het bij mij beter doen. Ook vind ik de highlighters van onze eigen Kim super fijn. De highlighters van Meraki Cosmetics zijn een losse poeder en je kan hem zo heftig aanbrengen als je wil. En er zijn super veel tinten en ze zijn betaalbaar. 9/10 keer zijn highlighters nog vrij donker of is het een grote glitterbende en daar houd ik niet van. Ik moet shinen mensen, in a good way.

Falcon Eyes Ringlamp

Ja dit is even weer een totaal andere in dit rijtje. Maar god wat is dit een uitkomst. Vorig jaar toen ik net voor Kim schreef, liepen we richting de herfst en was het dus vroeg donker. Overdag, als de zon op mijn kamer stond, was ik vaak op school of stage. Als ik dan ‘s avonds foto’s moest maken, had ik geen licht. Gewoon niks. Zelfs met de lampen op mijn kamer kreeg ik geen mooie, heldere foto’s. En een ringlamp is dan echt een uitkomst. Je hebt gewoon altijd licht, zo veel als je wil. Ook al is het licht, ik gebruik mijn ringlamp altijd. Ook geeft het je foto’s mooier licht. Sowieso een aanrader als je meer binnen wil fotograferen.

Zoutoplossing

Sinds een maand of 2 heb ik een helix piercing en mijn conch piercing (die midden in mijn oor), heb ik nu een week. I love them. 

Weer zo’n vreemd iets. Eerder snapte ik hier het nut ook niet van. Als je holtes verstopt zaten, moest je dit altijd sprayen want dan kwam het los. Sorry, maar dat heeft bij mij nog nooit gewerkt. Waar ik het voor gebruik, is het schoonhouden van mijn piercings. Toen ik een neuspiercing had gezet, moest ik het ook schoonhouden met een zoutoplossing. “Beetje water koken en zeezout er in oplossen, dan met je neus in een kopje weken.” Ik stond dus altijd als een idioot met mijn neus in een beker zoutwater te kijken. Nu ik piercings in mijn oor heb, is dat vrij onmogelijk. Zo’n sprayflesje zoutoplossing is dus echt een aanrader! Even sprayen, schoonmaken en klaar!

Dat was weer even een lijstje met mijn aanraders. Het zijn producten waarvan ik blij ben dat ik er kennis mee heb gemaakt. Ze maken mijn beautyleventje toch weer een stukje makkelijker.

Heb jij producten waar je écht niet zonder kunt?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 24 augustus 2017 / 11:26

    Fijn lijstje, ik heb zelf last van vettig haar dus ik ga de shampoo zeker eens proberen! Ik kan zelf niet zonder mijn reiniger van Lush (Angels on bare skin) :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *