A/W 2015 Lookbook | Paul’s Boutique Exclusive Blogger Handbag

Hey loves! Vandaag is dé dag dat ik mijn allereerste lookbook video ooit deel! I’m kinda nervous about it, maar hopelijk vinden jullie het een leuke video. In deze A/W 2015 Lookbook heb ik verschillende stijlen verwerkt. Ook heb ik een outfit gecombineerd met mijn nieuwe Paul’s Boutique Exclusive Blogger Handbag. Vergeet vooral niet een blauw duimpje omhoog te doen en laat vooral weten welke outfit jouw favoriet is!

BRI; PB TAS

1: Office Chic

Jurkje: Lost & Found Collection

Lang vest: Berskha

Tas: Paul’s Boutique Mila Tote // review

Hakken: Jeffrey Campbell Lita’s

Armband: Tony Cohen

Bril: Polette Blue Harry

222
2: Leopard Casual

Top: Lost & Found Collection

Jeans: C&A Clockhouse

Tasje: Twinkeltje

Schoenen: Topshop @ Zalando

Horloge: Micheal Kors

Ketting: Primark

333

3: Burgundy Comfort

Vest: WE Fashion

Top: C&A Clockhouse

Jeans: C&A Clockhouse

Schoenen: Timberland

Tas: Bijenkorf

Bril: Polette Blue Harry

Sjaal: Made by my grandmom

4pb
4: Classy & Cosy

Sweater: C&A Clockhouse

Jeans: ONLY

Hakken: Bristol

Tas: Paul’s Boutique Exclusive Bloggers Bethany Bag // review

Zonnebril: Sunglasses Shop

First lookbook ever!

Oké, ik vond het heel erg spannend om deze lookbook te maken en online te zetten. Maar vandaag is die er dan toch, na heel erg veel editen. Waarom ik het spannend vond? Mijn lichaam is de laatste jaren erg veranderd, waar ik soms onzeker over ben. Ik voel me niet altijd thuis in mijn eigen lichaam. Ik kan er zelf helaas niet veel aan doen, maar binnenkort ga ik hier nog een heel artikel over persoonlijk schrijven. And as we speak, ik lig -terwijl jullie dit lezen of bekijken, waarschijnlijk in het ziekenhuis voor een onderzoek. Wish me luck!

Q: Welke outfit is jouw favoriet uit deze A/W 2015 Lookbook?

Follow

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

18 Reacties

 1. 4 oktober 2015 / 14:46

  Mooi Kim! Lijkt me zo spannend! Ik vind Burgundy Comfort het mooist en lLE tassen ????

  X Amina

 2. Annelies
  4 oktober 2015 / 10:41

  Héle gave outfits. JE rockt ze gewoon. En ik vind je haar supervet! Mijn haar is pas afgebroken bij de kapster tijdens het verven (domme kut!) en nu heb ik ook kort haar, maar ik weet gewoon niet wat ik er mee moet. Ik vind dit echt een supertof kapsel! Al lijkt het me wel wat fris in de winter. Maar nu is het zo braaf. Niks aan!

 3. 2 oktober 2015 / 22:55

  Leuk zo’n filmpje, erg leuk om zo je style en outfits te zien! Succes vandaag xx

 4. Manon
  2 oktober 2015 / 19:07

  Oh wauw je outfits en leuke tassen!

 5. 2 oktober 2015 / 16:44

  Je hebt een leuk filmpje gemaakt Kim! Die eerste tas!! I ‘ m in love! Ik vind je haarkleur ook heel tof. Succes in het ziekenhuis.

 6. 2 oktober 2015 / 14:08

  Vanmorgen kon ik je video niet bekijken maar zie dat hij er nu wel bij staat. Wat heb je een mooie video gemaakt Kim, heel erg leuk om naar te kijken. Alle outfits hebben wel wat maar er gaat voor mij een lichte voorkeur naar de 3e : )

  En good luck vandaag!

 7. Iris
  2 oktober 2015 / 14:04

  Leuke outfits! Ik vind burgundy zo’n mooie kleur! Het staat ook tof bij je haar. :)

 8. 2 oktober 2015 / 12:28

  Leuke outfits Kim! Veel succes in het ziekenhuis. Hoop dat er niks ernstigs is!

  • 2 oktober 2015 / 12:36

   Lief, dank je wel! Heb je de video trouwens al gezien? Kom er net achter dat die niets weergaf in de post. Nu wel als het goed is :)

 9. 2 oktober 2015 / 09:58

  YAAAAAAAAAAAAAAAAAAS <3 En je tassen omg <3 <3

 10. 2 oktober 2015 / 09:34

  leuke outfits! Je blauwe tas is toch wel het mooiste aan je outfit

  • 2 oktober 2015 / 12:36

   Dankje! Heb je de video trouwens al gezien? Kom er net achter dat die niets weergaf in de post. Nu wel als het goed is :)

 11. chucky1012
  2 oktober 2015 / 09:13

  Prachtige outfits!
  Schiterende bags.

  Veel succes en sterkte Xoxo

  • 2 oktober 2015 / 12:37

   Dankje! Heb je de video trouwens al gezien? Kom er net achter dat die niets weergaf in de post. Nu wel als het goed is :)

 12. 2 oktober 2015 / 06:27

  Hele leuke outfits! Staat je goed, stuk voor stuk.

  • 2 oktober 2015 / 12:37

   Lieeef, Heb je de video trouwens al gezien? Kom er net achter dat die niets weergaf in de post. Nu wel als het goed is :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *