Hey loves! Vandaag is dé dag dat ik mijn allereerste lookbook video ooit deel! I’m kinda nervous about it, maar hopelijk vinden jullie het een leuke video. In deze A/W 2015 Lookbook heb ik verschillende stijlen verwerkt. Ook heb ik een outfit gecombineerd met mijn nieuwe Paul’s Boutique Exclusive Blogger Handbag. Vergeet vooral niet een blauw duimpje omhoog te doen en laat vooral weten welke outfit jouw favoriet is!

BRI; PB TAS

1: Office Chic

Jurkje: Lost & Found Collection

Lang vest: Berskha

Tas: Paul’s Boutique Mila Tote // review

Hakken: Jeffrey Campbell Lita’s

Armband: Tony Cohen

Bril: Polette Blue Harry

222
2: Leopard Casual

Top: Lost & Found Collection

Jeans: C&A Clockhouse

Tasje: Twinkeltje

Schoenen: Topshop @ Zalando

Horloge: Micheal Kors

Ketting: Primark

333

3: Burgundy Comfort

Vest: WE Fashion

Top: C&A Clockhouse

Jeans: C&A Clockhouse

Schoenen: Timberland

Tas: Bijenkorf

Bril: Polette Blue Harry

Sjaal: Made by my grandmom

4pb
4: Classy & Cosy

Sweater: C&A Clockhouse

Jeans: ONLY

Hakken: Bristol

Tas: Paul’s Boutique Exclusive Bloggers Bethany Bag // review

Zonnebril: Sunglasses Shop

First lookbook ever!

Oké, ik vond het heel erg spannend om deze lookbook te maken en online te zetten. Maar vandaag is die er dan toch, na heel erg veel editen. Waarom ik het spannend vond? Mijn lichaam is de laatste jaren erg veranderd, waar ik soms onzeker over ben. Ik voel me niet altijd thuis in mijn eigen lichaam. Ik kan er zelf helaas niet veel aan doen, maar binnenkort ga ik hier nog een heel artikel over persoonlijk schrijven. And as we speak, ik lig -terwijl jullie dit lezen of bekijken, waarschijnlijk in het ziekenhuis voor een onderzoek. Wish me luck!

Q: Welke outfit is jouw favoriet uit deze A/W 2015 Lookbook?

Follow

  Love it? Laat het mij weten!