Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss

Ik kreeg onlangs een pakketje van het merk Artistry. Ik was helemaal verrast door het design van de beauty producten. En ik moet zeggen, de signature color light up lip gloss trok meteen mijn aandacht. Benieuwd wat ik van deze nieuwe goodies vond? Keep on reading!

Light Up Your Lips to Mirror Your Mood

Zoals ik al zei was ik totaal verrast door het prachtige design van dit merk, Artistry. De verpakking is heel classy en stijlvol. Aan de achterzijde van de lip gloss is er een klein spiegeltje wat super makkelijk is want zo moet je zeker geen extra spiegeltje in je tas stoppen. En waarom “light up” lip gloss? Jawel, er zitten twee led lichtjes aan het begin van het borsteltje! Ik was dus meteen verliefd op dit design. Het spiegeltje en de lichtjes zijn een pluspunt voor dit merk.

Mooi toch? Ik zou dit alleen al voor de verpakking kopen! Maar natuurlijk zijn de kleuren ook heel mooi en veelbelovend. Rijk aan jojoba en avocado olie zijn ze zeker en vast enorm moisturizing.

De rode “Real Red” is bij de eerste laag zeer licht maar kan je gewoon opbouwen van kleur. De gloss zelf blijft ook echt glossy, vind ik persoonlijk ook een pluspunt. Bij sommige lip glosses droogt de gloss snel op en moet je ze vaker aanbrengen. Na een tijdje zien ze er dan niet meer zo mooi uit op je lippen maar bij deze is dat helemaal geen probleem. Ik vind dit rood heel mooi en zeker voor dit seizoen is het de perfecte kleur om te combineren.

“Rasberry Kiss” een prachtig roze rood met een gouden glitter in. Prachtig voor een avondje uit. Heel classy en ook erg dekkend al bij de eerste laag. Ik ben enorm verliefd op deze kleur! Ze blijven ook alle drie mooi op hun plaats zitten en hangen na een paar uurtjes niet op je kin, we all know the struggle!

Ik draag elke dag lip gloss en “Pink Nude” is zo’n kleur die ik dan draag. Ik heb deze kleur van verschillende merken en ben blij dat er weer eentje bij kan in mijn collectie nudes. Mooie dekking ook al van de eerste laag. Je kan ze ook feller opbouwen zodat ze meer pink lijkt. Met een subtiele glitter maar niet te fel. Perfect dus voor alle tijdstippen van de dag!

Ik heb meteen een research gedaan van het merk Artistry en vond nog meer beauty en skincare producten. Dus voor de toekomst misschien een skincare artikel van Artistry? We’ll see…

Ga zeker eens een kijkje nemen op de website van Artistry als je meer van dit merk wil ontdekken. Ik heb ook pas een beauty instagram account aangemaakt met meer beauty swatches en looks @BeccaVBeauty.

Wat vinden jullie van Artistry Signature Color Light Up Lip Gloss?

Dit was mijn eerste beauty en makeup artikel, ik hoop dat jullie het wat interessant vonden. Ik kijk alvast uit naar de volgende!

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

14 Reacties

 1. 20 mei 2017 / 15:01

  Als ik goed gekeken heb zijn ze dus niet verkrijgbaar in Nederland? Dat is wel jammer, er zitten leuke kleuren bij!

 2. 19 mei 2017 / 21:38

  Ziet er goed uit, vooral de eerste twee vind ik erg mooI! X

 3. 19 mei 2017 / 19:09

  Het zijn mooie glossjes, maar met glitters erin vind ik totaal niks

  • 22 mei 2017 / 14:00

   :) De glitters zijn echt subtiel hoor, je ziet ze enkel als er licht op valt xoxo

 4. 19 mei 2017 / 16:06

  Mooie glossjes! En mooie foto’s ervan!

 5. Kim ter Stege
  19 mei 2017 / 12:08

  Wooeeh, mooie glossjes! Dat LED lampje en spiegeltje is inderdaad handig voor on the go. Ik heb ze ook van gerard Cosmetics!

  Mooie swatches trouwens ❤️

  • 19 mei 2017 / 15:25

   Yaasss! Ik gebruik ze nu ook elke dag haha en mijn mama is jaloers AF! <3

 6. chucky1012
  19 mei 2017 / 12:05

  Waanzinnig mooie glans ;-)
  Het staat je geweldig!

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *