All Time Favorites met Eline | Social Eyes, Anastasia, Freedom en meer!

Verrassing! Vandaag weer een video, deze keer samen met mijn bestie Eline. Ze kwam begin deze week langs om te filmen (zoals je al hebt kunnen zien in de vlog), en we besloten een All Time Favorites video op te nemen. Hopelijk vinden jullie deze video leuk, en bekijk vooral Eline’s GRWM video van de looks die we dragen in deze video. Enjoy x

Vergeet niet te abonneren op mijn Engelse kanaal, waar ik elke woensdag een video upload.

Genoemde producten uit de video

 • Social Eyes Lashes (Playing Coy & Tease 2.0)
 • Anastasia Beverly Hills Liquid Lipsticks | Lipswatches 
 • Social Eyes Tweezers
 • Freedom Makeup Pro Highlighters
 • Anastasia Beverly Hills Tamanna Palette
 • Inglot Multicolored Bronzing Powder
 • Dr Hauschka Limited Edition Eyeshadow Palette | Review
 • No Ad Aloe After Sun
 • Lancaster Instant Cooling Mist After Sun | Review
 • Bourjous Healthy Mix Foundation | Review
 • Neutral Face Cream
 • Zoeva Rose Golden Brush Set | Review & Eline’s Review
 • Beautyblender | Review
 • St Moriz Dark Mousse
 • Makeup Geek Eyeshows (Peach Smoothie, Starry Eyed, Bitten)

Favorites

Dit is trouwens mijn eerste all time favorite / favorites video OOIT! Mochten jullie dit soort video’s vaker willen zien -ook in het Nederlands, hoor ik het graag. Ik vond het super leuk om te maken met Eline, en vergeet ook niet naar haar blog te gaan.

 

Q: Wat zijn jouw all time favorites?

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

1 Reactie

 1. chucky1012
  19 juli 2015 / 20:59

  Look nice and good!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *