Action: Selfie Sheet Mask

De feestdagen zijn gezellig, leuk, een blije bijeenkomst met veel cadeaus, eten, drinken en zo veel meer. Maar de feestdagen kunnen voor sommige onder ons ook heel vermoeiend en stressvol zijn. daarom is het af en toe tijd voor een break. En er is niets beter dan een “me-time” met budget vriendelijke maskertjes. But first, let me take a selfie!

De action is een winkel waar je nooit buiten gaat zonder dat je iets gekocht hebt. Jep guilty! Ik heb altijd wel prulletjes en hebbedingetjes bij. De gang met beauty ga ik ook steeds af en dan belanden telkens ook deze selfie sheet masks in mijn mandje. Ze zijn zalig, goedkoop en grappig. Laat die break maar komen!

Je hebt ze in verschillende geuren en kleuren en ze kosten net geen €2,-. Ik ga niet zeggen dat de selfie sheet mask wonderen verricht maar voor een keertje is het wel leuk. Of zoals de naam zegt; voor een selfie!

Ik koos voor het Venetiaans masker en het had geur van bosbes. Op de verpakking van de selfie sheet mask staat duidelijk uitgelegd hoe je het maskertjes aan brengt en dat in verschillende talen. Nu zoals ik al zei is het geen maskertje voor elke week aangezien er ook parfum in zit maar met ingrediënten zoals castor olie en fruit extracten kan het zeker en vast geen kwaad. Let op! Als je allergisch bent voor gluten, zou ik dit niet aanraden.

Even alle kerst en nieuwjaar stress achterwegen laten en gewoon genieten van de grappige foto’s die je met de Action selfie sheet mask gemaakt hebt!

Wat zijn jou favorieten van de Action?

Dit was 1 van de zovele van mijn favorieten uit de Action. Je hebt er namelijk wel leuke, goede en natuurlijk budgetvriendelijke beauty producten zoals de famous highlighter palettes bv. Spring eens de Action binnen en vergeet zeker niet langs de beauty corner te gaan. Ik ben wel benieuwd naar iedereen hun selfie’s. Vergeet zeker je hashtag niet! #SelfieSheetMask  Tot volgende week!

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *