LOOKS: Anastasia Beverly Hills Subculture Palette

Als je mij op Instagram volgt, weet je misschien wel dat ik op de PR lijst van Anastasia Beverly Hills sta! En daarom heb ik dus ook het gloed nieuwe Subculture palette mogen ontvangen. Het nieuwe zusje van Modern Renaissance. Ik heb met het palette 3 looks gemaakt. Ben jij benieuwd? Kijk dan snel verder!

Dit is niet echt een review over het palette, wel heb ik onderaan dit artikel een mini review gedaan. Ik wil gewoon laten zien hoe veelzijdig dit palette is, en dat je er alle kanten mee uit kan.

Look 1 met het Subculture palette

 

Voor de eerste look heb ik gekozen voor een cut-crease met de aardetinten. Een look die ik zelf veel zou dragen!

 

Look 2 met het Subculture palette

Een halo eye, wederom een look die ik zelf veel zou dragen. Deze keer heb ik gebruik gemaakt van de warm roze en berry tinten!

 

Look 3 met het Subculture palette

Een heftige groene smokey eye. Iets wat ik zelf niet heel erg vaak zou dragen. Ik ben meer van de warme tinten, en de zachtere looks. Maar, ook dit is een look die je kunt maken met het palette!

 

Welke look is jouw favoriet met het Subculture palette?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *