ABH Prism Palette + Holiday Collection

We kennen allemaal de fail rondom het ABH Subculture palette (ook al vond ik deze wél fijn). Het Prism palette lijkt eigenlijk best wel veel op het Subculture palette, maar is deze ook zo’n fail? Of is het een beter zusje? Bekijk mijn tutorial en vind het uit!

Vond je deze tutorial leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Abonneer je HIER!

Het Prism palette van Anastasia Beverly Hills kun je kopen op onder andere Beautybay. Hier betaal je geen verzend- of invoerkosten.

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *