6x Cadeau-inspiratie

Hij komt, hij komt. Wanneer je welke feestdag ook viert, je zult deze decembermaand vast wel even achter je hoofd krabben als je een cadeau moet kopen of iets op je lijstje moet zetten. Ik help je vandaag met wat leuke cadeau ideeën voor de feestmaand.

Hoe heerlijk zijn de decembermaanden? Ik houd er van! Bij mij draait al zeker een week kerstmuziek in de auto. I love it. Naast Sint, kerst en oud en nieuw ben ik ook zelf nog eens jarig. Ook ga ik volgende week naar Londen toe. Hier zal ik, als ik de kans krijg, veel foto’s maken en hier tips en foto’s delen. In dit artikel deel ik eerst wat ideeën voor de Sint die volgende week voor de deur staat. Ik ga proberen een mix te maken tussen make-up, verzorging en parfum.

 

Jouer heeft voor deze kerst GE-WEL-DIGE giftsets uitgebracht. Er zijn 3 sets met mini lipsticks en 2 sets met mini highlighters. De verpakking is geweldig en het is niet eens onwijs duur. Het voordeligste is om deze sets bij Beautybay te kopen. Hier betaal je geen invoerkosten omdat het bedrijf zich in het Verenigd Koninkrijk bevindt.

 


Mensen die mij kennen, weten dat ik GEK ben op Lush. Het liefste zou ik er iedere week wel even binnengaan maar het is voor mij minstens een uur reizen voor ik bij de dichtstbijzijnde winkel ben. Maar als ik er ben, kan ik mij vaak ook moeilijk inhouden. Vooral met de kerst en de heerlijke limited editions. Cadeau’s bij Lush kun je zo duur maken als je wil. Je kan losse items kopen maar ook cadeausets. Iets van de Lush zal altijd goed in de smaak vallen! Op de foto zie je producten met de “Snow Fairy” geur, een heerlijke snoepjesgeur. Ik ben er verslaafd aan. Wist je dat vrijdag een nieuwe Lush winkel opent in winkelcentrum Hoog-Cathrijne in Utrecht?


Oke oke ik moet echt nog een make-up item met jullie delen. Met de black friday aanbiedingen heb ik het Prism palette van Anastasia Beverly Hills gekocht. En wat is die mooi! Wauw. Ik ben er echt zo blij mee. De verpakking is chic en de kleuren zijn echt geweldig bij elkaar. Je kan het simpel houden maar je kan ook super creatief worden met alle kleuren die er in zitten. Het is wel een wat duurder cadeau, maar soms moet je jezelf verwennen toch? Je kunt hem bestellen bij Anastasia zelf maar ook bij Great Beauty Bar.

Wat ik persoonlijk ook echt een toffe winkel vind om leuke cadeautjes te scoren is de Hema. Hema heeft zo veel leuke, kleine, cadeautjes. Je kan er voor ieder budget wel iets vinden. Ook voor dames en heren en zelfs voor de kleintjes. Je kan ook gewoon lekker naar de Hema om daar spullen te halen om je cadeau in te pakken. Dat maakt het natuurlijk ook extra leuk!

Glamglow is een echt luxe product. Voor een masker betaal je al zo €50,-. Maar ze zeggen als je er eenmaal aan begint, je nooit meer terug wil. Deze set is dan ook een risico. Je koopt 4 mini’s voor €56,- zodat je kan kijken welke je prettig vindt en of je het uberhaupt wel iets vind. Vind je ze alle 4 geweldig, dan ben je dus een aantal euro’s lichter als je voor de fullsize gaat.  Ik denk dat dit zeker een toffe aanrader is als je wat meer te besteden hebt.

Kaarsen zijn heerlijk winters. Ik heb een gigantische verzameling, ook omdat het gewoon leuk is om naar te kijken. Overal kun je wel leuke kaarsen kopen, maar de kaarsen van Yankee Candle zijn toch echt wel aanraders. Waarom? je hebt ze in heel veel soorten en maten en je hoeft niet bang te zijn dat je geuropties beperkt zijn tot vanille, kers en appelkaneel. Yankee Candle shop je onder andere bij Aromaplaza.

 

Wat vind jij nou echt leuk om te krijgen?

P.S. Jullie zullen misschien de komende tijd wat minder regelmatig iets van mij horen. Ik ben namelijk vertraagd met mijn afstuderen en heb soms heel veel andere schoolse dingen die dan voorrang hebben. Ik probeer sowieso iedere twee weken iets te kunnen plaatsen. Maar soms zullen dit ook gewoon artikels zijn zoals deze of met foto’s en wat minder reviews omdat hier veel tijd in gaat zitten. 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Sharity

Hoi! Ik ben Sharity, 22 jaar en student aan de PABO. Naast mijn opleiding ben ik gek op make-up. Budget, high-end, gewoon uit Nederland of helemaal uit Amerika, I love it all! Van mij zul je vooral dingen lezen over onbekende, vooral Amerikaanse, merken.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *