3x Favoriete Lipbalsem

Nu we eigenlijk nog midden in een seizoenswisseling zitten, kunnen mijn lippen wel wat extra aandacht gebruiken. Mijn lippen zijn tijdens zo’n wisseling echt super droog. Lipbalsem is dan key en dit zijn mijn 3 favoriete exemplaren. Enjoy!

Lipbalsem is in deze periode dus echt onmisbaar voor mij. Ik smeer iedere ochtend en avond, als ik geen lipstick draag die dag ook nog tussendoor. Daardoor heb ik al heel wat verschillende lipbalsems geprobeerd, en ik laat hier nu mijn 3 favorieten zien.

EOS Sweet Mint Lipbalsem

Dit is direct mijn nummer 1! Heel lang waren de lipbalsems van EOS echt een trend, maar helaas lastig te krijgen in Nederland. Mijn allereerste heeft een kennis voor me gekocht in Amerika, deze heb ik zelf gekocht bij Douglas. Dit is de Sweet Mint variant, super lekker fris en ruikt en smaakt zelfs een beetje naar mint. Ik vind dat echt super lekker, maar ik kan me voorstellen dat je er niet zo weg van bent. Ik wel! Het tintelt ook een beetje op je lippen, en de applicatie van deze lipbalsem is gewoon super easy.

EOS Sweet Mint Lipbalsem / €5,95 / Douglas

Nivea Lip Butter Raspberry Rosé

Soms heb ik gewoon behoefte aan iets dat heel zoet is, jij ook? Dan zit je met deze lipbutter van Nivea (koop je nu onder de naam Labello) goed! Deze ruikt heerlijk zoet, maar wederom kan ik me voorstellen dat dit een geur is waar je van moet houden. Het kan al snel té zout zijn voor je. Ken je die Fruitella Aardbeien snoepjes? Daar ruikt dit exact naar. In werking is ie ook heel fijn, alleen was het nog beter geweest als het in een stick vorm zat. Vind ik persoonlijk praktischer.

(Nivea/) Labello Lip Butter Raspberry Rosé / €3,09 / Kruidvat

Labello Sun Protect Lipbalsem

Deze gebruik ik vooral in de zomer heel veel. Ik gebruik deze in de winter eigenlijk niet, maar vanaf deze periode iedere dag voor ik me op ga maken. Ik vind SPF heel belangrijk als ik op dagen als deze veel in aanraking kom met de zon. Deze vind ik daar echt perfect voor. Het heeft niet echt een aanwezige geur, werkt goed als hydraterende lipbalsem en beschermt mijn lippen ook nog eens tegen de zon. Ik kan het echt iedereen aanraden!

Labello Sun Protect Lipbalsem / €3,29 / Kruidvat

 

Dit zijn dus mijn 3 favoriete lippenbalsems. Ik ben er ontzettend blij mee en gebruik ze heel regelmatig. Zeker als mijn lippen heel erg droog zijn. Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en er wellicht iets aan hebt gehad. Bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Q: Wat is jouw favoriete lipbalsem?

Meer van mij zien? Dat kan! Ik heb zelf ook een beautyblog.

 

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

6 Reacties

 1. Emma
  7 april 2017 / 22:18

  Ik kan niet leven zonder lippenbalsems, toch vind ik de gratis gekregen promotie lipbalsems nog het beste, hoe het kan, geen idee. Eos is ook een geote liefde van me, ik heb er veel alleen gebruik ze niet zo heel vaak en verder heb ik elk mogelijk merk ook zo’n beetje in huis aan lippenbalsems, ik kan gewoon niet zonder. Ik heb ze met kleurtjes, smaakjes alles. Geen lippenstift meer nodig niks, heerlijk.

 2. 7 april 2017 / 15:14

  Ik gebruik dit misschien echt te weinig.. elke ochtend breng ik liquid of normale lipstick op

  • 7 april 2017 / 16:50

   Ik gebruik ook gewoon liquids en gewone lipsticks, maar na mijn lipverzorging

 3. 6 april 2017 / 20:16

  Ik ben ook groot Labello fan! Ik smeer het graag, haha.
  Met SPF is wel handig inderdaad.

  • 7 april 2017 / 16:51

   Welke variant is je favoriet? Of gebruik je gewoon de basic one?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *