3 dingen die ik nog wil leren op make-up gebied

Er valt ten alle tijden nog veel meer te leren. Zeker op make-up gebied. Ik ben absoluut geen pro en doe soms maar wat en ben tevreden met de resultaten. Soms zie ik dingen voorbij komen bij anderen waarbij ik denk, wauw! Dat wil ik ook heel erg graag kunnen. Vaak weet ik alleen niet goed waar te beginnen. Ik laat je 3 dingen zien die ik op make-up gebied nog wil leren. Enjoy!

Mijn lijstje met dingen die ik nog wel leren qua make-up technieken is echt nog wel langer, maar dan zijn we volgende maand nog bezig. Vandaag wil ik er 3 even uitlichten, maar mocht je benieuwd zijn naar de rest van de dingen die ik nog wil leren. Laat het dan even in de comments achter, dan maak ik nog eens een vervolg.

Fake Freckles

Fake freckles, ofwel sproetjes gemaakt met make-up beginnen een beetje een trend te worden. Ik zie het steeds meer voorbijkomen bij anderen op YouTube en Instagram. Ik heb van nature wel sproeten, maar momenteel heel weinig en ik heb zo ook eigenlijk alleen als het echt hoog zomer is. Toen ik jong was had ik wel heel veel sproetjes, toen vond ik ze lelijk maar ik zou nu willen dat ik ze nog had. Ze maken met make-up is iets wat ik nog wel onder de knie wil krijgen in de toekomst.

Cut Crease

Kim is my queen op het gebied van ooglooks. Het is mijn droom ooit zo goed te worden als zij, dat maakte ik al duidelijk in mijn artikel over favoriete instagrammers. Dit is mijn favoriete look van haar, een super mooie cut crease. Iets wat ik echt totaal niet beheers, maar wel heel graag zou willen kunnen. Ik hoop echt dat ik dit ooit onder de knie ga krijgen!

Lip Art

Lipstick aanbrengen is voor mij soms nog een struggle, laat staan dat ik dit soort prachtige creaties kan maken. Wel lijkt het me enorm tof dit te kunnen. Het vergt wat skills, maar ook zeker creativiteit. Anders komt het niet goed! De creativiteit heb ik zeker, daar ontbreekt het niet aan. Aan die skills ontbreekt het dan weer des te meer haha. Ik hoop in ieder geval dit ook ooit te kunnen. Lijkt me heel erg tof!

 

Dit waren dan 3 van de dingen die ik wil leren op make-up gebied. Ik vond het leuk dit eens op een rijtje te zetten. Hopelijk vond je het leuk om te zien en zie ik je de volgende keer weer!

Liefs, Daphne

Q: Wat wil jij nog leren op make-up gebied?

Meer van mij zien? Dat kan! Ik heb zelf ook een beauty blog. Eventueel kun je me ook volgen op Instagram!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Daphne

Hi! Ik ben Daphne en ik ben een van de gastbloggers hier. Ik post elke donderdag een artikel over budget beauty. Zelf ben ik verslaafd aan make-up, ik kan er nooit genoeg van krijgen!

Deel deze post:

2 Reacties

  1. chucky1012
    16 maart 2017 / 12:02

    Zo leuk en men moet er flink wat geduld voor hebben ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *