Herbalife 3-DAY TRY-OUT pakket

Een hele tijd terug hebben jullie kennis gemaakt met Helga. Zij heeft 26 weken lang aan het Herbalife dieet gedaan en is hiermee in gewicht: 21,4 kilo afgevallen, waarvan 18,5 kilo vet. (Lees haar verhaal hier) Helga was zo tevreden over Herbalife dat zij zelf een coach is geworden en een eigen website heeft 2go4health.com

Helga zoekt mensen voor een 3-DAY TRY-OUT pakket, zodat mensen kennis kunnen maken met Herbalife (en Helga). Natuurlijk wil ik wel even proberen en het reviewen.

BpMyUrZIcAAOqDu

Het 3 dagen try-out pakket is een unieke kans om op een makkelijke manier kennis te maken met de Herbalife voeding én direct je eerste resultaat te boeken! Het is geschikt voor mensen die;

 • 1 of 2 maatjes minder willen
 • Strak willen worden voor de zomer
 • Het wintervet eraf willen werken
 • Spieren willen opbouwen
 • Een paar kilootjes eraf willen
 • Weer fit en strak willen worden na een zwangerschap

Waaruit bestaat de 3-DAY TRY-OUT:

 • Gratis welzijns evaluatie
 • Volledige lichaams- en voedingsanalyse
 • Persoonlijke coach
 • Ondersteuning en begeleiding
 • – Gratis smaak test
 • – Drie dagen voeding, maaltijdplan en advies

Mocht je zelf interesse hebben? Wacht dan mijn review af, die over een kleine week online zal komen! Hier zal ik mijn mening geven en komen de contactgegevens van Helga online! 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *