21st Birthday | Gekregen cadeau’s

Afgelopen zaterdag werd ik alweer 21 jaar oud! Ik heb een aantal mensen op bezoek gehad en wil vandaag graag mijn gekregen cadeau’s laten zien. Dit jaar wat minder makeup, maar wat meer lifestyle dingetjes wat ik eigenlijk ook wel erg leuk vind. Ben je benieuwd naar wat ik tot nu toe allemaal gekregen heb? Kijk dan snel even verder!

 

Gekregen cadeau’s

 • Anastasia Beverly Hills Glow Kit ‘That Glow’
 • Cactusplantjes & vetplanten ♥
 • Ketting met bedeltjes: Kiwi, ik, shoppingbag, nagellak en lippenstift
 • Geld
 • Paula’s Choice Treatment
 • Dagje Amsterdam
 • Tonys Chocoloney
 • Shiro Cosmetics Pigmenten
 • Colourpop (Liquid) Lipstick
 • Far Cry: Primal (game)
  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

8 Reacties

 1. Kim
  1 maart 2016 / 21:04

  Wat heb je mooie cadeaus gekregen! Ik zag de ketting al op je instagram en wauw… Echt tof! Liefs

 2. 1 maart 2016 / 10:48

  Nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag en wat een leuke kado’s heb je gekregen! Veel plezier er mee

 3. 29 februari 2016 / 19:17

  Wat een leuke cadeau’s heb je gekregen!

 4. 29 februari 2016 / 09:09

  Dat zijn wel echt super leuke cadeautjes! Geniet er allemaal van!

 5. 29 februari 2016 / 07:13

  Je had zoveel leuks gedaan voor je verjaardag en zulke mooie kado’s had je gehad.
  Van welk merk is de ketting?
  Ik wil namelijk iets als als herinnering van mijn overleden hond.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *