Vlog #2: Leukste kantoor EVER!

Ik neem jullie in mijn vlog mee naar Los Angeles! Mattia en ik hebben de eerste dag het hoofdkantoor van Lime Crime Makeup en hebben we een roadtrip gedaan naar must see’s in de LA area. Benieuwd, kijk verder!

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Abonneer je HIER!

We verbleven in de Mikado Micro Unit via AirBnB – krijg €30 korting op je eerste reis (klik hier). De plekken waar wij geweest zijn in deze vlog:

 • Downtown LA
 • Calabasas
 • Sri Venkateswaraswampy Temple (Hindu Temple)
 • Malibu State Park
 • Malibu Lagoon + State Beach
 • Duke’s Beach House
 • Santa Monica Pier

 

 

1 iemand vindt deze post ook leuk
Volg:
Kim

Hi! Ik ben Kim. Een 22-jarige makeup enthousiast. Mijn voorkeur gaat uit naar high-end beauty, voornamelijk uit Amerika. Hier op mijn online plekje probeer ik je tips en tricks te geven, doe ik reviews over de nieuwste producten en laat ik regelmatig mijn favorieten zien!

Deel deze post:

1 Reactie

 1. 3 november 2017 / 07:42

  Zo een leuke vlog!
  Ik vroeg me inderdaad al langere tijd af of het hoofdkantoor van dit leuke en zeer kleurrijke make-up merk ook zo mooi was.
  Inderdaad is het prachtig.
  Er is zoveel moois te zien…..

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *