2017’s Make Up en Beauty Trends

2017 was zeker en vast een jaar vol make up en beauty trends. Van “wavy eyebrows” tot magnetische gezichtsmaskers, elke maand kwam er weer wat nieuws op de markt. Gek genoeg volgde de hele beauty industrie waarvan ook alle beauty lovers en make up artist bijna elke trend! Ik ga even het rijtje af en noem een paar trends op waarvan we allemaal van stonden te kijken. Let’s get started!

Ik denk dat we het allemaal eens zijn dat 2017 “the year of the brows” was. Er kwamen enorm veel producten op de markt om je wenkbrauwen te shapen in de vorm die jij het mooist vind. Pomade’s, potloodjes en poeders in diverse kleuren, sjablonen in verschillende vormen, peel off eyebrow tattoo en de eyebrow sponge. Maybelline bracht de Tattoo Brow Easy Peel off Tint in 3 verschillende kleuren op de markt. Dark brown, medium brown en medium blonde. De wereld werd gek! Wat een life saver en tijd besparing.

Foto youtube

2017 was ook het jaar van verschillende blending producten en tools om foundations aan te brengen. Veel merken kwamen met hun eigen beauty blender, brushes in duizend verschillende kleuren en natuurlijk de silicone sponge! Het zou de nieuwe beauty blender worden en natuurlijk een grote stap vooruit voor iedereen die hun brushes en bb’s niet graag telkens cleaned of wast. Let’s be honest, niets kan onze schattige roze spons vervangen!

Foto youtube

Korean skincare products waren een big hype dit jaar en zeker al de mask sheets met schattige en grappige prints. De Korean bubble clay mask nam heel het internet over en dat zagen we allemaal op instagram. Een klei masker dat transformeerde in schuim na het aanbrengen. Healthy en nog eens leuk voor een selfie!

Foto youtube 

Iedereen houd van highlighter en ik denk dat we er ook een hele collectie aan over gehouden hebben dit jaar. Prachtige kleuren voor elke huidskleur, voor een zachte shimmer of meer iets avontuurlijker,… Noem het op en het is er wel. Pressed, loose, liquid, mousse en, jawel, jelly higlighter. Farsali is voornamelijk bekend door hun prachtige face oils waar iedereen gewoonweg gek van is maar dit jaar bracht Farsali de jelly beam illuminator/highlighter op de markt en het was precies dat waar we allemaal op aan het wachten waren.

Foto Cosmopolitan

Last but not least! Glamglow, bekend voor hun diverse face masks voor elk huidtype en maskers die er ook nog eens mooi een photoproof uitzien. Zo kwam Glamglow dit jaar met een peel off glitter mask! You heard me! Een gravitymud firming treatment met zilvere glitters en kleine sterretjes. Prachtig om dit jaar mee te eindigen toch?

Foto youtube

Zoals ik al zei is het afgelopen jaar HET jaar geweest voor make up en beauty. Ik ben eens benieuwd wat 2018 ons zal brengen…

Wat was jou favoriet dit jaar?

Ik wil graag iedereen alvast een gelukkige nieuwjaar wensen en tot volgende keer!

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *