2017 Favourites

Elk jaar test ik nieuwe dingen en producten uit en soms ontdek ik nieuwe favorieten die ik dan ook blijf gebruiken. Dat kan van shampoo tot crèmes gaan en van make up tot beauty tools en zo veel meer. Daarom laat ik je vandaag mijn 2017 favourites zien.

Ik startte het jaar 2017 met nieuwe foundation waar ik nu een kleine voorraad van heb, want “you never know” haha! De Catrice HD Liquid Coverage Foundation met een matte finish en die je helemaal niet voelt zitten op je huid. Een full coverage foundation die de hele dag egaal blijft zonder te breken of “flaky” sporen achter te laten. Dit was een instant crush en nu kan ik niet meer zonder. En dat voor nog geen €10!

Up next! Ik ben een brush kinda girl en ik geloofde dus helemaal niet in de 100 verschillende soorten sponzen en tools die je foundation beter en natuurlijker zou kunnen aanbrengen dan mijn flat kabuki. Ik testte de beauty blender toen hij uitkwam en was toen helemaal geen fan. Het slurpte mijn product op en natuurlijk zag het er helemaal niet uit. Vorig jaar testte ik hem opnieuw en dankzij meer info en veel oefenen werd de Original Beauty Blender mijn nieuwe en tweede 2017 favourite.

2017 was ook het jaar van contouring en highlighten. Ik kan ondertussen een huis bouwen met mijn highglighters, haha! Dus op 3 staat daarom ook mijn favourite highlighter. Meraki Cosmetics kwam met een hele lijn van prachtige kleuren loose highlighters voor elke huidskleur. Ik hou van loose highlighters omdat je de kleur en highlight kan opbouwen. Het pigment is zo intens, ik gebruik ze niet enkel als highlighter maar ook als de extra touch bij je oogschaduw of je lipstick. Plus! Meraki Cosmetics is volledig vegan en animal cruelty free.

Ik testte dat jaar ook mijn huid en ontdekte dat mijn huid veel meer voeding, en belangrijk, vooral de juiste voeding  nodig had dan ik dacht. Mask Monday zoals Kim dit elke maandag doet werd voor mij ook echt “a thing”. Freeman Beauty is daaruit mijn all time favourite merk als het gaat over maskertjes. Peel off masks, mask sheets, clay masks,… Noem het op en ze hebben het voor elk type huid. Mijn collectie van Freeman Beauty dan ook redelijk groot (oops) maar dit zijn by far mijn favourites.

Ik ben altijd een grote fan van Mac Cosmetics geweest en toen ik de Oil Control Lotion ontdekte veranderde mijn wereld compleet.  Bye bye shiny face! Want daar heb ik gewoon weg een hekel aan. Je hebt een super foundation met een matte finish maar naar verloop van de dag blink je zo hard en dat niet van de highlighter… haha! Dankzij deze moisturizer ben ik volledig verlost van dat probleempje.

Begin januari postte ik een artikel over de ESPADA van FOREO. Na een tijdje uitproberen was het overduidelijk in mijn artikel dat ik enorm tevreden was van dit toestel. Een life saver op vlak van acne en puistjes! De ESPADA is een must have!

Zo ontdekte ik heel veel nieuwe make up en beauty producten met betere formules dan die van in mijn 2016 favourites. Liquid lipsticks, mascara’s, primers, oogschaduws, dag- of nachtcrèmes of -lotions,… noem maar op. Er is altijd plaats voor verbetering! Maar natuurlijk hoort bij beauty ook de verzorging van je haar bij. En daar kwamen ook een paar blijvers bij op mijn lijstje.

Op 1 staat de Invisibobble. 7 op 10 heb ik mijn haar samen en iedereen weet dat een bandje of elastiekje je haren behoorlijk kan beschadigen. Dankzij de invisibobble wordt de druk verdeeld op het bandje en heb je als je jou haren terug los doet geen knik of bult in je haren.

Volume is bij mijn haar altijd een hele operatie. Eindelijk na een lange zoektocht heb ik 2 items gevonden die ervoor zorgen dat mijn volume blijft en mijn haar heel de dag ook in model blijft.

Moroccanoil Thickening lotion. Ten eerste ben ik al zo lang een trouwe klant en dankzij deze thickening lotion bewijst Moroccanoil weer maar eens dat het een top brand is. Dit in combinatie met de Babyliss I Pro 230 Steam. Ik heb stijl haar van mezelf maar met een stijltang kan je natuurlijk veel meer dan alleen maar stijlen. Ik start met mijn babyliss vanaf het begin van mijn hoofd/haar met een opwaartse beweging en daardoor creëer je meer volume! Dank u Youtube! haha

Nu kan ik wel 100 favourites aan jullie meedelen maar dit zijn er 9 die ik bijna dagelijks gebruik dus… Your welcome! Op naar een nieuw jaar met nieuwe favourites!

Wat zijn jou 2017 favourites?

 

  Geen zin om een reactie achter te laten. Like dit artikel!
Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

2 Reacties

  1. 22 januari 2018 / 10:05

    Mooie producten die jouw favorieten waren het afgelopen jaar ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *