Fashion Fave: 1 item 5 outfits

We hebben allemaal dat favoriete item in onze kleerkast dat we ook wel best veel dragen. Of dat we bv in verschillende kleuren, print of zelfs een paar keer extra in de kast hebben hangen, haha! Maar dat wil daarom niet zeggen dat dat stuk saai is. Vandaag laat ik je mijn 5 outfits met 1 favoriete item zien.

Fave Black Shirt: outfit 1

Mijn favoriete item van vandaag is een basic zwart loose fit t-shirt van H&M. Dit heb ik in het donker groen en met een luipaard print (erg gedurft voor mezelf maar wel super mooi!) Dit zwarte shirt is het eerste item dat ik in het weekend uit de kast neem, dit zwarte shirt is altijd the perfect fit voor me. Basics zijn helemaal niet saai omdat je ermee kan doen wat je wil! Je kan het op een jeans, in je fave black high waist broek dragen, over of in een rok, met veel of net geen accessoires, met een eyecatching en kleurrijke blazer of leren jacket,… noem maar op, de keuze is eindeloos. Dus ik beloof je dat die basic die jij het liefste elke dag zou aandoen echt niet saai is!

Jeans on Jeans

Jeans is tijdloos! Jeans zal altijd in blijven en ik hou van jeans op jeans. De perfecte jeansbroek met mijn basic zwarte shirt, leuke sneakers en een jeans jasje maken het volledig af. Een speelse look, jong en voor altijd in de mode! 

Date night: outfit 3

Comfortabel, sexy en toch jezelf zijn kan allemaal in één look. De perfecte date night outfit of gewoon om te gaan shoppen met vrienden. Een eyecatching leren jacket, simpele grijze highwaist broek met enkelbotjes, dat afgewerkt met een stoere rode liquid lipstick. Mijn fave black shirt half in mijn broek maakt het dan net iets speelser. Perfect combo! 

Romance: outfit 4

Een kokerrok in het rood maakt je lief en toch gedurft en stoer. Deze look kan professioneel, speels of gewoon heel girly zijn. Deze rok kan je dan ook weer combineren met zoveel verschillende schoenen en jasjes. Ik koos voor heels in dezelfde kleur. 

ROCK THAT SHIRT: outfit 5

Ik ben een echte rock chick dus mijn ripped black jeans, mijn favoriete studs hat en boots zijn de items die deze look afmaken! Meestal draag ik deze outfit met een grijze of zwarte leren jacket. Maar dat kan ook gewoon met een lichte jeans jacket. Mijn jeans jacket met patches maken het dan weer echt Metal en festival proof.

Wat is jou favoriete item in jou kleerkast? 

Volg:
Rebecca

Hi there! Ik ben Rebecca, body & skincare enthousiast. Als gastblogger ga ik elke vrijdag tips, tricks en DIY artikels posten over lichaam- en huidverzorging.

Deel deze post:

1 Reactie

  1. 7 februari 2018 / 12:56

    Prachtige outfits met je favoriete basic t-shirt 👌
    Ook mijn favoriete truien en sweaters.
    Van mij zijn het al mijn jeans broeken van 1 merk.
    Thanks to old skool 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *